Bemutatkozás

Bemutatkozás

„MINDEN, ami egy ÉPÍTKEZÉSHEZ szükséges”


Honnan indultunk?

1993-ban akkor még mellékállásban kezdtünk bele családi vállalkozásunkba. Az üzletet garázsunkban alakítottuk ki, ahol tevékenységünket lambéria és hajópadló forgalmazásával kezdtük, Szombathelyen elsőként értékesítettünk minőségi osztrák faanyagot. Majd folyamatosan bővítettük termékeink körét, ami előbb egy külső raktár kialakítását tette szükségessé, amit szintén kinőve 2000-ben jelenlegi telephelyünkre költöztettünk a Farkas Károly utcába.


Napjainkról:

Az üzletet mai napig én vezetem, szerzem be az árukat és az árukészletet is a vevők igénye szerint alakítom ki. Számos egyedi terméket forgalmazunk a klasszikus építőanyagok mellett, mint például egyszerűen összeállítható vízóra aknákat, díszítő köveket, kerítés rendszereket, vagy éppen polikarbonát tetőfedő lemezeket. Mai napig kínálatomban megtalálható a lambéria és hajópadló is.

Természetesen a beton pincefalazótól kezdve a tetőfedő anyagokon át a homlokzati szigetelőkig minden megtalálható kínálatunkban. Szinte minden nagy építőanyag gyártó viszonteladói vagyunk hosszú évek óta.

Magánszemélyek mellett rengeteg kivitelező vásárol nálam nap, mint nap és jár vissza hosszú évek óta. A több mint 20 éves építőanyag kereskedői tapasztalatomat, pedig igyekszem tanácsaimmal vevőim hasznára fordítani. A szakszerű tanácsadásban, közvetlen kiszolgálásban hiszek. Ehhez tartom magam a mindennapokban. 

Várjuk Önt is!

Zsigmond László

Elérhetőségek

Profil Építőanyag-kereskedés

9700 Szombathely,
Farkas Károly u. 74.
Telefon:
(+3694)509-078
Fax: (+3694)509-079
E-mail:
info@profilepker.hu
Profil Építőanyag-kereskedés - Magyar